pirmdiena, 2011. gada 11. jūlijs

Es gribu sekot

"Es gribu sekot tik Jēzum Kristum,
Un citur iet es nevēlos..."
Ar šādiem dziesmas vārdiem iesākās  2.jūlija sabata dievkalpojums Adventistu Alūksnes draudzē. Pie mums viesos bija atbraukuši arī adventisti no Gulbenes draudzes.
Šis dievkalpojums bija veltīts  Ceļa Meklētāju kluba darbības pārskatam. CM kluba vadītāja Marita Zelča visus klātesošos iepazīstināja ar Ceļa Meklētāju kustības pirmsākumiem, uzsverot, ka organizācijas pamatā ir centieni mācīt pusaudžiem veidot personīgas attiecības ar Dievu.
Uz ekrāna tika demonstrēti filmu kadri no iepriekšējo gadu Ceļa Meklētāju salidojumiem. Interesanti, ka viens filmas kadrs no kādas no pirmajām CM nometnēm Latvijā, kurā piedalījās arī jaunieši no Alūksnes draudzes, nezin kāpēc tika demonstrēts vēlreiz un vēlreiz. Nesapratām, kāpēc tā?
Vēlāk noskaidrojās, ka šajā filmas kadrā bija redzama kāda meitene, kuras piedalīšanās nometnēs kļuvušas par aizraujošu viņas dzīves stāstu. Toreiz šī meitene nometnē bija pirmo reizi kristiešu vidē. Un tad tikai viss sākās. Uzmanīgi lasiet tālāk!
Nākošajos gados šai meitenei uz Ceļa Meklētāju salidojumu sekoja brālis. Tad viņi abi ar Labo vēsti iepazīstināja savus vecākus. Pēc tam Labo glābšanas vēsti pieņēma abas viņu vecmāmiņas, un pagājušā vasarā ģimene piedzīvoja kopējas kristības. Lūk, kā notiek! Mums, zālē sēdošajiem, bija jānojauš, kā sauc šo meiteni. Es no savas puses varu pačukstēt, ka šī meitene pati šobrīd  jau mācās Ņūboldas koledžā. Gribas izsaukties: Kāda izaugsme! Brīnišķīgi! Un viss iesākās ar Ceļa Meklētāju salidojumu...
Ceļa Meklētāji no Alūksnes kluba "Dieva Pēdās"    

Dievkalpojuma laikā tika demonstrēti kadri no jauniešu sagatavotas izrādes iepriekšējā gada CM salidojumā. Tēma bija par to, ka jauniešiem jāizdara izvēle starp Dievu un pasauli. Galvenās izvēles ir:
kristiešiem - dievbijība, pasaulei - velna bijība... Laiku beigās ceļos gan kritīs visi; vieni šausmās, otri - neaprakstāmā laimē.
Dievkalpojuma turpinājumā sekoja jauno Ceļa Meklētāju biedru uzņemšana  Ceļa meklētāju Alūksnes klubā "Dieva Pēdās". Marita Zelča, Evita Zeile un Ilva Liepiņa Ceļa Mekletāju simbolus - dzeltenos kaklautus - apsēja 4 jaunajiem Ceļa Meklētāju kluba biedriem - Jorenam Rūnikam, Ērikam Vanuškam, Rebekai Baroniņai un Markam Loginam.
Dievkalpojumu noslēdza Ceļa Meklētāju himna, ko vienbalsīgi, kājās piecēlušies, dziedāja visi draudzes locekļi, bērni un jaunieši.
Laikrakstam "Adventes Vēstis" ziņu veidoja Anna Jaunzeme

1 komentārs:

Anonīms teica...

Uzmanību !!

Tas ir Aso ietaupījums un aizdevumu kreditēšanas uzņēmums. ja jums ir nepieciešams kredīts, lai personīgo biznesu, vai jums ir nepieciešams kredīts, lai nodzēstu visu savu rēķinu, lūdzu sazinieties ar mūsu mūsu šeit e-pastu:finance_institute2015@outlook.com lai iegūtu vairāk informācijas. Jūsu informācijai, mūsu uzņēmums izsniedz aizdevumu 5% procentu likmi, ja Jums ir interese laipni nokļūt atpakaļ pie mums nekavējoties, lai saņemtu darīts ar savu kredīta pārvedums apstiprinājuma dokuments ok.

Sazināties e-pasts: (finance_institute2015@outlook.com)

Nevilcinieties piemērot.

AIZDEVUMA AIZDEVUMU PLC

Ierakstīt komentāru